kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

DECORATIE & LIFESTYLE

Let's get cozy! De belangrijkste interieurtrend van het moment is om je echt thuis te voelen in je eigen huis. Jouw huis aangenaam en gezellig maken, dat is dé goal! Thuiskomen van een drukke dag in een thuis dat gezellig gevuld is met jouw persoonlijke spulletjes.
Bij Deknudt Frames vind je tal van leuke woonaccessoires en decoratie om nog dat tikkeltje extra gezelligheid en vooral persoonlijkheid toe te voegen aan jouw leefruimtes. 

Ontdek hier onze champagnekaders, dienbladen, woondecoraties en nog zoveel meer!


Ontdek onze lifestyle en decoratie

Style is a way to say who you are without having to speak.

Rachel Zoe

Product in de kijker

Dienblad in wit voor champagne capsules

Bewaar in dit wit dienblad jouw verzameling champagne capsules op een stijlvolle manier. De plateaus voor champagne caps zijn beschikbaar in het zwart of wit en in beide kan je 81 caps bewaren. De dienbladen zelf zijn een echte eyecatcher op je livingtafel. 

Ontdek campagne dienblad

Neem een kijkje:

Richt je interieur smaakvol in!

Je bent ongetwijfeld altijd in de weer om je interieur zo gezellig en persoonlijk mogelijk in te richten.
Bij Deknudt Frames vind je wat je zoekt om een mooie muurdecoratie te creëren. Koop hier online leuke wanddecoraties voor bij je thuis of verras iemand met een origineel, gepersonaliseerd geschenk voor in hun interieur.

Ben je een verzamelaar van champagnecapsules?

Wat is er mooier dan je verzameling champagnecapsules mooi ingelijst aan de wand te hangen? Of ben je ook een fervent verzamelaar en zoek je een originele en gemakkelijk manier om je collectie verzamelobjecten smaakvol en stofvrij te presenteren?
Speciaal voor de verzamelaar van champagnecapsules zijn er de champagnekaders in verschillende kleuren en formaten. Nog origineler zijn de dienbladen waarin je je champagnecapsules kwijt kan. Dit is niet alleen voor jezelf leuk maar ook als je als geschenk geeft aan een collega-verzamelaar is het succes gegarandeerd!
In deze champagnekaders en –dienbladen is een speciale inleg in foam voorzien waarin de capsules perfect passen. Zo presenteer je snel en gemakkelijk je ganse verzameling!

Of ben je eerder een fervente golfer?

Is iemand uit je familie of vriendenkring gepassioneerd door golfen, schenk hem dan een mooie golfkader cadeau. Deze kaders bestaan in wit of zwart en passen in elk interieur. Voor elke golfbal is een speciaal ringetje voorzien waardoor je de golfbal perfect kan positioneren in de kader. Golfballen toevoegen of wegnemen is simpel: je klapt de lijst gewoonweg vooraan open en je kan meteen de nodige aanpassingen doen. Geen gedoe meer om de kader van de muur te nemen en terug op te hangen!

Serveer je gasten in stijl met een persoonlijk dienblad.

Bij het ontvangen van vrienden of familie bij je thuis, pak je graag eens uit met een originele manier om je foto’s van je dierbaren of leuke vakantiefoto’s te tonen. Serveer daarom in stijl een drankje aan je gasten door gebruik te maken van een gepersonaliseerd dienblad. Ze bestaan in verschillende vormen en kleuren, ééntje voor ieders smaak. Bij het inrichten van je woonkamer vind je beslist de perfecte match. 

Decoratie voor de keuken of kinderkamer.

Bij Deknudt vind je ongetwijfeld ook toffe muurdecoratie voor je keuken. Denk maar aan de originele wandklokken die ook plaats bieden voor enkele van je foto’s. Of een schrijfbord om je te herinneren aan je broodnodige boodschappen, de niet te vergeten afspraken of gewoon als heen-en-weer schrijfbord met notities en geheugensteuntjes.

Bij het inrichten van de kinderkamer is de aandacht voor persoonlijke details belangrijk. Een ingelijste foto van je liefste spruit of zelfs een volledige magneetwand. Onze groeimeter is een originele aandachtstrekker die je kan personaliseren met foto’s van je baby.

Ingelijste fotografie of kunst.

De ingelijste posters die je kan bestellen op de webshop van Deknudt Frames zal je de nodige inspiratie geven voor het inrichten van je interieur. De in het oog springende kleurrijke foto’s of stijlvolle zwart-wit foto’s van Pascal Vandewalle geven je huis decoratie net dat ietsje meer. Mooie combinaties van verschillende foto’s in hetzelfde thema of één grote foto kunnen net datgene zijn om de wanddecoratie in je living af te maken.