kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

 

Fotoalbums & Fotodozen

Ontdek al onze producten

The best things about memories is making them

 

Product in de kijker:

DVD-opbergdoos zwart leder
S66DJ2
In dit zwart lederen doosje kan je eenvoudig een DVD bewaren met jouw mooiste reportage of herinneringen. Er is ook de mogelijkheid om een foto van 9x13cm erin te presenteren als voorsmaakje van de DVD-inhoud bijvoorbeeld.

Toon productinformatie

Neem een kijkje:

Staaf je verhalen met foto's

Bij het horen van “Fotoalbum”, denk je dan ook automatisch aan je oma’s “stoefboekje”? Als mensen haar vragen hoe het gaat met de kinderen en kleinkinderen, haalt ze gegarandeerd snel haar pocket fotoboekje uit haar handtas en begint ze trots te vertellen aan de hand van prachtige foto’s…

Fotoalbums zijn tot op vandaag nog steeds de ideale manier om verhalen te staven met beelden. Denk maar aan jullie laatste reis, citytrip, familiefeest, verjaardag of jullie trouwdag. Als mensen hiernaar vragen, haal je toch zelf ook snel foto’s boven om te tonen wat een mooie dag dit was?

Vergeet je foto's niet op je smartphone, maar print ze af!

Met de komst van de smartphones, legt iedereen snel en gemakkelijk mooie herinneringen vast. Het nadeel  is wel dat deze foto’s gemakkelijk vergeten worden ergens in je gsm of op je computer. Laat ze daarom afdrukken en bewaar ze in 1 van onze mooie fotoboeken. Zo geniet je langer na van alle mooie momenten! En het leuke er aan is dat je ze helemaal niet hoeft op te bergen. Fotoboeken zijn namelijk de ideale decoratie voor op je salontafel of in je boekenkast!

Verkies je een insteekalbum of kleefalbum?

Bij onze foto albums heb je de keuze tussen een foto insteekalbum, waar je eenvoudig je foto’s in een plastieken mapje schuift, of een kleefalbum, waar je aan de hand van handige fotoklevers je foto’s plakt zoals je wil. Beide soorten zijn geschikt als gezinsalbum, kinderalbum of klasalbum. Voor je huwelijksfoto’s en je trouwalbum raden we een kleefalbum aan.

Naast onze klassieke albums hebben we ook andere leuke presentatiemogelijkheden! Denk maar aan onze leporello’s (dit is een vouwmapje in licht karton) en fotodozen (vaak gebruikt voor communies) en onze fotoklapper (ideaal om te pronken met foto’s op je bureau).

Digitaal fotoalbum a.d.h.v. USB & DVD

Tip: Wil je na een doopfeest, communie, trouw of andere gelegenheid foto’s delen met enkele gasten, bied ze dan een USB- of DVD fotodoos aan. Zo vangen ze een eerste glimp op van de foto’s door enkele gedrukte foto’s. De volledige digitale serie bekijken ze simpelweg via de USB of DVD in de doos.